Witam wszystkich forumowiczów

Jestem tutaj nowy a moją Rav'kę mam od koło 6 miesięcy i mam kilka następujących pytań związanych z tym maleństwem.

Pierwsze pytanie dotyczy wycieraczek a dosłownie na trybie INT gdzie powinny sie załączać co jakiś czas pracują bez przerwy i nie wracają no pozycję początkową tylko sie zatrzymują tam gdzie je wyłączymy. Czy to może być wina przekaźnika ? i jak mogę sobie dać z tym rade bo teraz jesień i przyznam trochę wkurza to ze co chwilę trzeba je włączać i wyłączać :/ Proszę o radę gdzie taki przekaźnik może sie znajdować. Dodam że tylna działa normalnie powracając na swoje miejsce.
Drugie pytanie jak wygląda wymiana żarówki w bocznym kierunkowskazie ?
Trzecie dotyczy bezpieczników jeśli ktoś dokładnie może rozszyfrować skróty zawarte na zdj. i czy lepiej wymienić te bezpieczniki na orginalne czy zostawić to tak jak jeździ ?
I jeszcze jedno dotyczące ogrzewania. Mam instalacje LPG Lavato czy jakoś tak z 2006r. silnik ładnie pracuje tylko jest problem z ogrzewaniem. Czy ze względu na to że lpg musi być podgrzane przed podaniem do silnika, powoduje to iż całe ciepło zabiera gaz a na nagrzewnice leci już tylko resztka tego ciepła ? oraz czy jest tam na tyle miejsca aby dołożyć drugą nagrzewnice ? jeśli ktoś takie cuda robił w tym aucie
Jeszcze jedno jak dodać załączniki do posta?