Dzięki, chłopaki.
Byliśmy w ASO. Wyszło parę rzeczy, ale same eksploatacyjne (klocki, tarcze, opony mogłby by być w lepszym stanie, żarówka przepalona) plus niedziałająca tylna wycieraczka, ale poza tym nic martwiącego. Bateria w bardzo dobrym stanie. Pan w ASO mówił, że mają auta o połowę młodsze z gorszymi wynikami baterii. Przy okazji przedłużyli gwarancję na następny rok.
Auto kupowane w Inter Car, nawet dokładnie przez nich, bo jeździło na Krak Taxi właśnie

i serwisowane w ASO do czasu, gdy ostatni właściciel odkupił je od taksówkarza. W ogłoszeniu był wspomniany Car-Pass, co nie wróżyło polskiego pochodzenia. Po krótkim śledztwie okazało się jednak, że ogłoszenie na otomoto wrzucała córka właściciela i powstawało metodą ‘kopiuj, wklej’. Generalnie - zawsze warto dzwonić
Transakcję sfinalizowaliśmy dzisiaj. Nie zapeszając, póki co jeździ pięknie, wrażenia super. Myślałam, że dużo trudniej będzie mi się przyzwyczaić, ale tylko czasem noga sama szuka sprzęgła. Zdążyłam już sąsiada przestraszyć, wjeżdżając bezszelestnie przez bramę