Wubiegłym roku w końcu wakacji po 2 miesiecznym poszukiwaniu kupiłem za 35 tys z rocznik 2008 przebieg 95tys km .Krajowa,obecnie jestem 3 właścicielem ,serwisowana regularnie w serwisie Toyoty co rok do dzisiaj.Miała niewielką szkodę parkingową -tył powyżej nadkola.Otrzymałem zdjęcia przed szkodą,wcześniej sam znalazłem 15 cm miejsce naprawy czujnik -230.Wyposażenie brak podgrzewanych foteli oraz JBL podobno już w tych rocznikach nie występują a różnica w dżwięku zauważalna.w cenie otrzymałem 2 drugi komplet kół alu z oponami.Właściciel we wcześniejszej rozmowie niczego nie ukrywał i prawdziwie opisał stan auta.Czy to była okazja -na pewno nie ,bo te' okazje' jakie miałem możliwość obejrzenia a było ich 5 we wszystkich przypadkach miały nie szkody parkingowe lecz konkretne dzwony bez serwisowania i stany' licznika', lub grubo powyżej 300kkm.Takie okazje nie istnieją a nawet gdyby była to pojazd zostaje w rodzinie .Jak to mawiał mój tata dobrze zapłacisz to przeważnie dobrze kupisz -okazje to mają zawsze inni nie JA.powodzenia w szukaniu i sprawdzaj co tylko sie da przed zakupem.