Cześć, witam się z wszystkimi szczęśliwymi posiadaczami Priusów, chciałabym również wkrótce dołączyć do tego elitarnego forum

Rozglądam się już jakiś czas za II generacją, pan w salonie toyoty we WRO powiedział mi, że to jest właśnie to, czego powinnam szukać.
Znalazłam taki oto egzemplarz:
http://allegro.pl/toyota-prius-i6522133274.html#imglayer
Czy ktoś z Was mógłby mi coś doradzić? Przeczytałam już cały ten wątek. A może ktoś zna to auto ze Szczecina? Rok pierwszej rejestracji w Niemczech 2007, a pierwsza w PL 2011. Ostatnia właścicielka przejechała nim 35 tys. w 2,5 roku. Nie ma książek (standard), auto nie wygląda mi na mocno zużyte, ale ten przebieg jest jakoś dziwnie mały. Nie będę się jednak czepiać, bo szukam auta żeby kupić, a nie żeby wyszukiwać mankamenty.
Właściciel podał vin, zgadza się na przegląd w toyocie. Twierdzi, że sam wymieniał olej, przy 100tys. klocki i świece. Skoro umie to zrobić, to czemu nie?
Chciałabym go dać na test baterii - koszt 200zł więc nie majątek. Pan w salonie w Szczecinie jest w stanie jeszcze przedłużyć gwarancję na układ hybrydowy. Vinu nie ma w historii salonu i nie mają oczywiście możliwości sprawdzenia w niemieckim systemie.
Czy ktoś może tu doradzić? Będę bardzo wdzięczna.