Autor Wątek: Kupuję Priusa  (Przeczytany 654149 razy)

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
Odp: Kupuję Priusa
« Odpowiedź #585 dnia: 16 Czerwca 2017, 19:40:07 »
Bo to 3 :)
AURIS I 2011 HSD LPG - ecowarrior
Webasto TTE z GSM, VIOFO A119, iCar pro do HA i takie tam..

Offline Krisstof

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #586 dnia: 17 Czerwca 2017, 10:29:04 »
 :-)

Offline gamerek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #587 dnia: 17 Czerwca 2017, 11:36:54 »

GAMEREK - [size=78%]Jestem zainteresowany Priusem o którym pisałeś, że masz na sprzedaż.[/size]

Jak się z tobą skontaktować ?

Próbuję wysłać PW ale Forum , mówi że 3+0 to nie jest 0.

tel 888581581  Gdynia
3+0=3  :)
pzdr

Offline gamerek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #588 dnia: 17 Czerwca 2017, 12:33:42 »
Widze że ktoś z zastrzeżonego numeru wydzwania - odrzucam takie połączenia automatycznie
pzdr

Offline adamj

• Toyot Leżący
  • *

Offline Rapcio_Krakow

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #590 dnia: 22 Czerwca 2017, 18:41:06 »
Witam!

Jak powiedziałem - tak zrobiłem!
Zakupiłem Priusa II generacji i przyznam, że samochód jest kapitalny!
To moje 7 auto w życiu, ale w żadnym poprzednim nie czułem się tak komfortowo i nie jeździło się tak fajnie :)

Dzięki wielkie wszystkim za porady! :)

Pozdrawiam!

Offline jonojono

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #591 dnia: 29 Czerwca 2017, 15:05:52 »

thelechu

• Gość
« Odpowiedź #592 dnia: 29 Czerwca 2017, 15:34:10 »
Witajcie. Ja niestety, będę musiał mojego Prusaczka sprzedać po urlopie. Plany mam na budowę domu i przydałby się jakiś stary Lublinek. Pytanie mam do Was jak byście wycenili Moje Autko. Rok 2007 r. - II generacja wersja SOL. Przebieg ok. 195 tys km. Krajowe ja jestem II właścicielem od  roku. Było naprawiane po gradobiciu ( bez lakierowania) ale ma ze 3 wgniotki na masce i klapie. Ze szkód miał 2 - 1 raz przeleciał przez krawężnik i wymieniono felgi, wahacz lewy przód, i o ile dobrze pamiętam to przegub. Za 2 razem miał przycierkę z prawej strony i miał malowane drzwi przednie, tylne i tylne nadkole. Reszta auta w oryginalnym lakierze. Nie mam książki serwisowej, poprzedni właściciel ( rocznik 1948) był właścicielem ASO Toyoty w Tychach (ASO Jancar Tychy) i w papierach TOYOTY było ta auto serwisowe. Wszystko na bieżąco w aucie robione, sprawne. Jedynie co powoli słychać to tuleje tylnej belki - ale dramatu nie ma). Prośba do was za ile moje cudo wystawić:)

Offline jaroWM

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #593 dnia: 18 Lipca 2017, 11:30:50 »
22 900 zł

Offline JanB

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #594 dnia: 16 Marca 2018, 09:28:57 »
Koledzy, kupuję Priusa 2 dla żony, i mam pytanie, czy jest jakiś prosty sposób (może jakiś tryb autodiagnozy) sprawdzenia podstawowych funkcji auta? Nie mam niestety dostępu do jakiegoś programu komputerowego. Jedziemy po samochód jutro, więc może ktoś coś? pomoże?
pozdr. JanB

Offline dalu

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #595 dnia: 16 Marca 2018, 10:04:11 »
hmm jedynie kojarzę możliwość sprawdzenia  aku12v czy jest sprawny czy na wykończeniu, jeśli będziesz przejeżdżał przez Kielce, mogę CI udostępnić kabel miniVCI i soft  oraz kostkę obd Icar, do tego bezpłatna apka na androida i już możesz np. przetestować baterię trakcyjną.
Prius 2

Offline JanB

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #596 dnia: 16 Marca 2018, 10:46:28 »
Dzięki dalu, ale auto mam do obejrzenia w Pile  :|

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #597 dnia: 16 Marca 2018, 10:50:24 »
JanB, przecież nie od wczoraj na forum jesteś i nie od wczoraj wiedziałeś, że prusaka dla żony kupujesz. Ja bym z takimi planami już dawno na twoim miejscu ogarnął techstreama z mini vci (koszt przy korzysciach znikomy - 60zł za sam kabelek, program wiadomo pirat) albo przynajmniej jakiś interfejs pod OBD żeby wykonać chociażby test baterii z HA (jeżeli sprzedawca się zgodzi  :shock:), nie mówię o błędach, skasowanych siedzących w historii i zamrożonych ramkach. Jeżeli przez trójmiasto przejeżdżasz to mogę użyczyć mini vci (interface obd pożyczyłem koledze więc nie mam obecnie).

W Pile to może przez Bydgoszcz będziesz przejeżdżał dziś?
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2018, 10:52:34 wysłana przez fazibazi »

Offline JanB

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #598 dnia: 16 Marca 2018, 11:01:56 »
Dzięki za życzliwość. No nie, w Bydgoszczy nie będę. Jestem w Licheniu na konferencji, wracam do Środy Wlkp. i jutro jedziemy do Piły. Tak wiem, że już dawno powinienem ten sprzęt kupić....  :wallbash:

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #599 dnia: 16 Marca 2018, 11:09:44 »
To frycowe zapłać i poszukaj dziś może jakiegoś sklepu w twojej obecnej okolicy, odbiorem osobistym (allegro,olx) co ma interface i zadziała z HA. Sprawdź u siebie (chyba działa z PII - bo nie wiem) i już bateryjkę HV sprawdzisz i ewentualne błędy przez torque. Ja niestety w BY dziś do północy więc nie pomogę.

https://allegro.pl/kategoria/motoryzacja?string=ivar%20vgate&state=15&order=p&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-1-1003
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2018, 11:12:44 wysłana przez fazibazi »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl