0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie dbają. Uprzedze Twoje pytanie czy w Holandii dbają. Nie dbają i reszta Europy? Też nie dba. Czy się opłaca ? wszystko zależy od stanu auta i ceny.
Może 10 km zrobisz na samym prądzie i to przy sprzyjających warunkach.
Jesli jest prawidlowo eksploatowany to nie ma powodu aby bac sie takiego przebiegu.
Cześć wszystkim, mam na imię Tomek i chciałbym kupić Prius 4 lub Plus po 2016.Byłem dziś oglądać Prius 4 z 2016 ze 123 tys km przebiegu sprowadzony z Japonii ok miesiąc temu z tego co mówił sprzedawca/handlarz. Stan wizualny dobry, skóra, wersja z radarem i asystentem pasa. Trochę pomarszczona skóra na kierownicy.Lampy się trochę łuszczą przednie na gorze i z tylu zmatowieniem tam gdzie światła stop. Lakier ok 70um. Od spodu tez dość dobrze wyglada jak na rocznik. Czy możecie posłuchać odpalenia na zimnym silniku https://gopro.com/v/oKG06WMaeB6WlCzy wg. Was wszystko ok?
Puściłem raport w Japonii i dostałem od handlarza. Auto było samochodem wystawowym, niestety było używane w Fukushimie wiec odpuszczę sobie. Mieszkam w Irlandii i widać różnice pomiędzy autami z Japonii a tutejszymi pod względem rdzy pod spodem, auta z Japonii wyglądają jak nowe pod spodem. Co do radaru i asystenta pasa to nie jestem pewien czy wszystkie bo spotkałem się ze nie miały przycisków na kierownicy od radaru i asystenta. Ale mogę się mylić.