Wiem ze muszę zmienić tarcze i klocki. Mam rozbieżność cenowa jeśli chodzi o tarcze to od 100 do 250 zł , klocki zaś od 120 do 250 zl. Macie moze znaną i zaufana firme która jest dobra i wytrzymała warta polecenia ? Nie mam zamiaru oszczedzania na czesciach wiec licze na szczere odpowiedzi. nie chce trafic na buble. Chcę tez zmienic swiatła postoju i klosze swiatel głownych. Jesli chodzi o światła postoju to są przerobione. na zwykle diody led. Jest bardzo mało miejsca. lecz w moich oczekiwaniach są wydajne i zjawiskowe efekty, licze na porady. Najlepiej barwa zimna :P. Jeśli chodzi o klosze główne to mogą być oryginalne lecz myslami jestem o troche zmodyfikowanych . Na ebay-u widzilem fajne , ale moze ktoś ma tu w polsce do pogonienia w miare świerze i zjawiskowe. Jaki model h4 jest konkretny o barwie zimnej co daje dobre swiatło i fajnie wygląda? cena przy tym nie gra roli

Interesuje też mnie zmiana swiatła jesli chodzi o deske rozdzielczą. Może ktoś to robił ? Z chęcią bym zmienił na ledy tylko nie wiem jaki rodzaj i jakie kruczki przy tym są. co nie co czytałem na tym forum, tylko dla siebie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Przy czym tematy nie sa swierze wiec trudno o kwestie zaufania. Widze że nie trudno można to zmienić, jakie propozycje :D? chce tez zmienic olej w skrzyni biegów. Dowiedziałem sie ze przynajmniej z 8 litrów oliwy musze mieć. Powiedzcie mi coś o tym . Na co musze zwracać uwage. Piszczy mi przy maksymalnym skręcie kierownicy. ponoć jakis pasek. jaki ? ponoc to można wyregulowac. Ale co i jak , żeby nie dać sie obuć? Jest też problem z dziwnym postukiem w tylnym zawieszeniu, gdzie przeważnie po deszczu sie ponagla. moze ktos tez sie z tym zmagał i to czyta, wiec licze na sugestie. Zdjęcia dodam niebawem więc zobaczycie czym sie wożę. Fura zaufana i jak na te lata to perełka. Z czasem mam ochote na zmiene bucików z 16 na 17- tki . Powiedzcie czy przy tym bardzo traci sie na konforcie tego zawieszenia? bo puki na 16 to czuje sie jakbym na starym tapczanie jechał. Boli mnie troche ze 2,2 ma ciut małą moc, ale darowanemu koniu w zęby sie nie zagląda:) Widze ze mam troche nie typowych pytań, ale kto jak nie wy mi pomożecie. pozdrawiam:)