Generalnie zależy gdzie i zależy jak. Ale jak chcesz mieć dobrze zrobione to wydaje mi się, że musisz liczyć
co najmniej 2000-3000 zł.
Najwiekszy koszt to bedzie malowanie, chyba, że masz mocno pognite wszystko to wtedy kupno nowych/używanych elementów może niestety też Cięszarpnąć. Półtora roku temu objechałem kilku lakierników i malowanie całego auta z zewnątrz wychodziło przeciętnie 2500 zł. Skrajne wartości to było 1000 zł (ale gościu to był totalny partacz) i 6000 zł (ASO Nissana z nowoczesną lakiernią). Co do zmiany koloru to też zależy jak chcesz mieć zrobione... Jak ma być fajnie to trzeba też malować w środku a więc zdemontować tapicerkęitd. itp. więc IMO będzie nieco drożej - ja bym sie w to nie bawił... Blacharka może sięzamknie w 500-1000zł. Generalnie nie mam pojęcia co musisz zrobić, więc te ceny są bardzo orientacyjne...
Ostatnio robiłem usunięcie pojedynczych bąbelków z tylnych błotników, z dachu nad przednią szybą (malutki bąbelek), przelakierowanie odprysku na przednim blotniku, listwy nad szybą - bo lakier schodził oraz malowanie tylnego zderzaka i za to wszystko zapłaciłem 350 zł - ale nie było nic mocno pognite no i malowanie też nie było całych elementów. Rezultat nie jest super rewelacyjny ale jak za te cenęto jestem zadowolony