ja aktulenie mozna powiedziec ze nic nie mam na przodzie bo pekla mi membrana w lewym kickbasie - ale byly to Lanzarki, ktorych ostatnio juz i tak nie trawilem.........:/ - mialem kupowac po tym incydencie HSK- sluchalem i moge powiedziec ze graja naprawde fajnie, tzn mi odpowiadaja, ale nie ma to jak aluski!;) a reszta kaski zamiast rozwalac na jakies pierdoly odklada sie na konkret do nowego autka!;)
generalne jelsi chodzi o audio to mi przeszlo, po tym jak mi koles zaprezentowal instalacje za 2 tys, oparta na BM, a dzwiekowo prezentowalo sie jak instalacja za jakies 8 tys!! - i to nei tylko ja stwierdzilem, bo ja to jestem szaraczek, ale byli tam tez ludzie profejonalnie zajmujacy sie taka zabawa!!!
dlatego sie wyluzowalem i stwierdzilem ze nie ma co kupowac czegos drozszego po to zeby to kupic i z przekonaniem ze jak jest drozsze to musi grac lepiej............- wiec jesli odpowiada Ci to jak gra ten zestaw to go zostaw, no chyba ze masz sprecyzowane co chesz uzyskac przez wymiane glsonikow - ale podejrzewam ze nie - bo jesli bys mial to nie pytalbys na forum, tylko testowal te ktore Cie interesuja w swoim autku!;)
ten kolega wyleczyl mnie z tego prawie rok temu i jak na razie nic mi sie nei poprawilo!;)
ale juz jest projekcik nowego sprzetu w nowym autku!;)
co do zestwu 3j drzonego to owszem, ze zwrotka normalny zestaw............ - napewno zagra milo, ale nie takie kobinowanie jka pisales, bo ja to przerabialem:/
dziele sie poprostu swoimi spostrzezeniami..........