ja ze swoimi szybkami smigam 3,5 roku i nigdy nic do nich nikt nie mial....... - odstukac, mam nadizeje ze tak pozostanie!;)
natomiast co do robienia szyb z tylu czarno z przodu nic, to MI, wogole sie to nie podoba, zeby nie powiedziec ze jak dla MNIE szpeci to mocno auto!! - jelsi jeszcze jest tak ze z przodu nic a z tylu min, no to jeszcze......... chociaz........
tak samo srednio podoba mi sie przyciemnianie z przodu mniej z tylu wiecej - ale to moje odczucia i moje upodobania!;)
generalnie jesli przyciemniasz wszystkie szyby taka sama foli to i tak ta z przodu wydaje sie jasniejsza, poniewaz przez przednia szyba wpada swiatlo i we wnetrzu z przodu jest jasniej i przez to szyby wydaja sie byc slabie przyciemnione!!
natomaist z tylu swiatlo jest juz zatrzymywane przez folie i nie wpada go tak duzo do srodka, przez co szyby wydaja sie byc ciemniejsze.........
po za tym ogladanie fotek z szybkami to to samo jka kupowanie aluskow ogladjaac je na konfiguratorze!
daje to tylko ogolny poglada, srednio majacy sie do realnego wygladu.......
moge zrobis zdjecie autka i szyb pod takim kontem ze beda one zupelnie czarne, albo pod takim ze beda mocno 'przezroczyste'!;)
http://www.astral.lodz.pl/redpoint/auto16/index.html - szybka wydaje sie byc konkretnie ciemna na fotkach z boku i pod kontem......
w rzeczywistosci wcale nie jest taka ciemna, co widac an foto z tylu!;)
kupujac nowe autko napewno przyciemnie tez szybki tak jak te...............