Autor Wątek: Camry V6 XLE Check Engine  (Przeczytany 4210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MAREK100

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Camry V6 XLE Check Engine
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Czerwca 2016, 12:56:37 »
Nie przeczę.Jednak tam gdzie robię przeglądy, wychodzą z założenia że jeśli auto ma sprawne hamulce a butla LPG legalizacje, to bezwzględnie musi być dopuszczone do ruchu. (Tak po cichu mówiąc, to wcale im tego za złe nie mam)

Offline Damian91

• Global Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Lipca 2016, 16:13:58 »
Co to za warsztat? Gdzieś u nas w Pruszkowie?  :cheesy:
Na przyszłość polecam AJC w Alejach Jerozolimskich ;)

Offline Ivnes

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Lipca 2016, 21:59:20 »
Generalnie co do tego katalizatora to wyszło tak, że parę dni po założeniu tego wątku sama się położyłam pod samochodem (bo wcześniej sprawdzał to mój ojciec) i nie powiedziałabym, że ktoś świeżo co wyciął katalizator, iż ponieważ zrobiłam zdjęcia z fleszem i spawy są świeże miejscami a nie całe, więc wyglądało to tak jakby tam były przedmuchy na starym spawie i ktoś to starał się poprawić. Nie to że ja się znam i nie wiem czy taka opcja jest, ale tak to na logike wyglądało, bo jakby ktoś wyciął to całe spawy wyglądałyby jednakowo.

Także, nie chciałabym robić złej opinii temu panu z warsztatu bo to jednak chyba nie on zawinił :)
Dobrze, ze tam nie pojechałam :P

A warsztat znajduje się w Strzeniówce, i jak na dzień dzisiejszy to nie mam im nic do zarzucenia, bo to co mieli zrobić zrobili i działa;)
A w przeciwieństwie do całej Pruszkowskiej i Komorowskiej burżuazji, mieli czas i chęci.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl