Jak oceniacie rabat kwotowy (17.000 zl) w aktualnej ofercie wyprzedażowej RAV4 Hybrid? Czy nie jest tak ze cena została sztucznie naciągnięta przed wyprzedażą? Zastanawiam sie nad kupnem, jestem po jezdzie próbnej. Czy waszym zdaniem warto dopłacać do 4x4? Jezdze głownie po mieście a w góry tylko 2 razy do roku. Z drugiej strony 4x4 moze uratować kierowce w niektórych kryzysowych sytuacjach.
Ja rabat kwotowy 17tys oceniam lepiej niz rabat kwotowy 15tys a gorzej niż rabat 19 tys.
Jak zdefiniujesz "sztucznie naciągnieta" cene to Ci powiem czy taka była czy nie. Co to komunizm z urzedowymi cenami cukru? Rabat 30% jest ok, a rabat 31% to jest sztucznie naciągnięta cena. Rzeczy kosztują tyle ile ludzie są gotowi za nia zapłacić.
Jestem prawie pewien że nie podniesli ceny o 18tys żeby dac rabat 17tys jak to czasem czynia w marketach jeśli Ci o to chodzi.
To nie jest samochód terenowy! To jest samochód osobowy, podwyzszony, z opcjonalnie dołączanym napędem. Ja ten napęd na tył traktuje tak jak ABS, ESP itp. Niech raz dooope uratuje z opresji w czasie całego życia auta, to jak dla mnie warto. Istnieje tego dołączanego napędu jest dla mnie jednym z powodów zakupu tego a nie duzego kombi.