Autor Wątek: RAV4 Hybryda 4x4  (Przeczytany 437670 razy)

Offline Dobi

• Toyot Chodzacy
Odp: RAV4 Hybryda 4x4
« Odpowiedź #975 dnia: 22 Maja 2019, 12:46:47 »
Dobi o ktorym zewnetrznym mowisz :) ? bo pierwsze slysze... masz to jakos podlinkowac ?
W sklad tego co ja zakladam Q-SAFE jest wnętrze + w lusterkach po ledzie oswietlajace dol samochodu ale niewiem czy o to Ci chodzi

O coś takiego chodzi, tzn. LED w lusterkach. Na żywo nie widziałem, ale diler wspominał, że maja w ofercie może to to samo co Q-SAFE.

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #976 dnia: 22 Maja 2019, 12:48:37 »
Tak tak, to wchodzi w skład Q-SAFE właśnie :) Mysle wlasnie czy jest jeszcze cos fajnego co mozna dolozyc ale chyba nie :)

Offline Dobi

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #977 dnia: 22 Maja 2019, 12:54:34 »
Tak tak, to wchodzi w skład Q-SAFE właśnie :) Mysle wlasnie czy jest jeszcze cos fajnego co mozna dolozyc ale chyba nie :)

Do rav4 nie ma za dużo akcesoriów. Z drobiazgów to może wykładzina ochronna do bagażnika (o ile już nie masz).

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #978 dnia: 22 Maja 2019, 18:09:17 »
Hehe mate i dywaniki gumowe na zime dokupilem tydzien po odbiorze samochodu :) No nic, chyba w takim razie koniec z dodatkami. Jutro wieczorem przy dobrych wiatrach odbiore po instalacji ledów to skrobnę czy fajnie to wyglada ale tak jak gadaliśmy...wszystko kwestia gustu :) 

Moze dla zachety dla kogos z Was zacytuje slowa producenta :

?Zapraszamy. Pańska Rav4 będzie wyjątkowa i stanie obiektem zazdrości nie jednego kierowcy. Nie chcę i nie lubię się chwalić ale po montażu pakietu oświetlenia QSAFE Rav4 wygląda na samochód 2x droższy. Nasz system oświetlenia ambientowego oświetla ZNACZNIE lepiej i ładniej auto niż fabryczne pakiety samochodów BMW, Audi i Lexus.?

Offline Milos

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Lexus IS + NX
« Odpowiedź #979 dnia: 22 Maja 2019, 18:11:34 »
Ja wziąłem oryginalne relingi, folie pod klamki i listwę pod bagażnik, żeby się zderzak nie rysował przy wyjmowaniu toreb z bagażnika. Więcej grzechów nie pamiętam :) listwy a tym bardziej rury nigdy mi się nie podobały.
My Toyota is Fantastic :)

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #980 dnia: 22 Maja 2019, 18:29:36 »
To pokazuje jak kazdy jest inny, dla mnie przednie orurowanie steleera to bajka poprostu - nie dosc, ze super wyglada to jeszcze ochrona zderzaka czy nie daj... jak jakies male zwierze wyskoczy.

Listwy boczne tez mi sie nie podobaly ale jak pewnego dnia niedługo po odbiorze auta ktos mi zasunal drzwiami to pozniej przy przegladzie prosilem o montaz w celu ochrony. Wiadomo, ze nowy samochod przez te pierwsze kilka m-cy to sie dba etc a kazde uszkodzenie ?boli? a potem juz kiedy przechodzi syndrom nowego powszednieje :)

Offline compucar

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #981 dnia: 22 Maja 2019, 18:30:15 »
Skoro sie tak wyglupiacie, to i ja sie pochwale: lubie minimalistyczne formy, wiec domowilem jedynie bezprzewodowy carplay oraz lepsze opony. Niestety diler dal plame i zadnego z tych oczekiwan nie spelnil..
..takze w nowym modelu, trzy lata pozniej:(

Offline Milos

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Lexus IS + NX
« Odpowiedź #982 dnia: 22 Maja 2019, 20:06:46 »
Z perspektywy uważam mój dobór akcesoriów za bardzo praktyczny. Nigdy nie widziało mi się płacenie żywej kasy za, często wątpliwe, wybory stricte wizualne.
My Toyota is Fantastic :)

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #983 dnia: 23 Maja 2019, 22:27:48 »
Ja odebralem dzis po montazu Q-SAFE led i jestem pod wrazeniem. Oddzielna 9 stopniowa regulacja dla mocy podswietlenia klamek i oddzielna dla podswietlenia nóg a to wszystko z manetki od swiatel bez zadnych dodatkowych przelacznikow :) Oswietlenie zewnetrzne tez mega bo kazda para drzwi podswietlona od dolu wiec widac dokladnie otoczenie samochodu a to w lusterkach to naprawde wyglada jak w aucie premium :D Z kolei diody w klapie bagaznika tak dobrze oswietlaja, ze wędkarze mogli by w ciemnosci wiazac haczyki. Robi robote, polecam :) Jakby ktos jeszcze mial jakies fajne akcesorium to piszcie :)

Offline Dobi

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #984 dnia: 24 Maja 2019, 07:29:39 »
Ile taka ledowa przyjemność kosztowała z montażem?

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #985 dnia: 24 Maja 2019, 08:10:13 »
Aaa i jeszcze podświetlenie schowka gratis mi zrobili bo to zgroza, że tego nie było. W Toyocie Bielany taka przyjemność 2000 netto po rabatach, u producenta który wymyślił ten system i sprzedaje  to do Toyoty co śmieszniejsze też mieszczą się na Bielanach 1500 netto. Firma ETS Mieszczą się na Wółczyńskiej 206 w razie co.

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #986 dnia: 26 Maja 2019, 14:40:46 »
Nie wiem czy widzieliście ten filmik. Gość zmienia żarówki na LEDy. Zamowilem dzis tez aby zmienić bo jednak białe światło będzie duzo fajniejsze niz te żółte a koszt w tym wypadku to troszkę ponad 100 złotych.

https://www.youtube.com/watch?v=KV7LRe37-Z8&

Offline bielec

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #987 dnia: 30 Maja 2019, 09:07:49 »
Nie wiem czy widzieliście ten filmik. Gość zmienia żarówki na LEDy. Zamowilem dzis tez aby zmienić bo jednak białe światło będzie duzo fajniejsze niz te żółte a koszt w tym wypadku to troszkę ponad 100 złotych.

https://www.youtube.com/watch?v=KV7LRe37-Z8&

Gdzie taki komplet zamówiłeś, możesz podać adres sklepu internetowego?

Offline Bober

• Toyot Leżący
  • *

Offline bielec

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #989 dnia: 30 Maja 2019, 09:52:43 »
https://www.sklepledowy.pl/pl/p/Toyota-Rav4-IV-Zestaw-oswietlenia-kabiny-LED-Premium-6-zarowek/3328

Proszę

Dzięki
instalowałeś białe neutralne czy zimne? ciekawe jakie jest to na tym filmiku bo jest super

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl