Właśnie tak mi się wydawało, że może to być spowodowane brakiem możliwości wyboru. Ciekawy jestem czy po obejrzeniu wszystkich kolorów na żywo ktoś by zmienił swój wybór.
Co do JBL to choćbym miał czekać do Września to nie wziąłbym samochodu bez tego cuda. Dokładając do tego moją fascynację w ostatnich miesiącach Spotify, połączenie idealne. Zastanawia mnie tylko czy jest jakaś różnica w odbiorze przez AUX albo Bluetooth?
W Dynamicu podoba mi się strasznie dach piano black i uważam, że standardowe felgi dużo bardziej podkreślają wyjątkowość tego samochodu, ale jak usiadłem w Prestige w salonie, na tych brązowych pikowanych fotelach, a ta aluminiowa listwa i brązowa skóra mnie otaczały, to czułem się jakbym był w jakimś gabinecie psychologa albo prawnika z amerykańskich filmów, takie miejsce ciemne, klimatyczne w których chce się siedzieć godzinami. Potem pojechałem Dynamic'iem na jazdę próbną i czułem się jak w "samochodzie", cały ten klimat i spokój został złamany niebieską listwą i ciemnymi fotelami. W związku z tym musiałem pożegnać się z dachem i zdecydować na Prestige.