Autor Wątek: Nowa Corolla  (Przeczytany 50506 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline slawekgl

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Nowa Corolla
« Odpowiedź #120 dnia: 04 Grudnia 2007, 17:18:16 »
Zalezy od wozka  :grin:
pozdrawiam
Slawek G.

<a href="http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/223917.html" target="_blank">Spritmonitor.de" border="0[/url]

morano1

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: 08 Grudnia 2007, 23:44:30 »
witam
ja ujezdzam rolke sedana jestem srednio zadowolony z tego autka pierwsza sprawa to fotele sa za male i co z tym idzie nie wygodne , za glosna w srodku tzn silniczek jest ok ale szum z zewnatrz mnie dobija ,co do bagaznika  jest spory ale strasznie przeszkadzaja zawiasy i nie ma raczki do zamykania zawsze trzeba sie ubrudzic troche czeszczy plastik gdzies obok zegarow czasem ustaje na hamulce nie narzekam chociaz mogly by byc lepsze po za tym leje paliwo zmieniam olej i nic wiecej nie robie mam przejechane prawie 50 tys km, a jeszcze nabijalem klime   mam w niej silnik 1,8  130 konikow  automat 4 biegowy,, poprzednio mialem mazde 626 ale nie ma co  komfort rolki do mazdy to taczka    :-( 
do miasta dobra sprawa  ale na trase juz nie zbyt   
nie wiem z kad te ceny w pl bo w usa cena sedana to ok 16 tys $   ja koledze proponowal bym sprowadzic cos za polowe ceny tego co chce wydac w pl       

pozdrawiam :|

Offline slawekgl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #122 dnia: 08 Grudnia 2007, 23:58:12 »
Jestes pewien ze mowisz o tej corolli ? Na polskiej stronie toyoty nie ma tego modelu z takim silnikiem i skrzynia biegow jaka podales...

//Edit
Dopiero zauwazylem ze masz wersje amerykanska - pomijajac roznice w jakosci aut produkowanych w japoni, europie czy ameryce, corolla ce jest zupelnie innym autem niz corolla oferowana na polskim rynku, wiec nie mozna ich porownywac. To ze nie jestes zadowolony ze swojej nie znaczy, ze ta dostepna w Polsce tez by Cie nie zadowolila :)
« Ostatnia zmiana: 09 Grudnia 2007, 00:21:55 wysłana przez slawekgl »
pozdrawiam
Slawek G.

<a href="http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/223917.html" target="_blank">Spritmonitor.de" border="0[/url]

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl