No ja takiego jeszcze modelu w Polsce nie widziałam. Ogólnie bardzo rzadki egzemplarz. Jeśli kolega zna angielski to moze zagadnąć to właściciela tej Toyki z USA i czegoś sięwywiedzieć.
no wlasnie po angielsku to ja niebardzo niestety :(
z tego co wiem to samochod przyjechal ze stanow kilka lat temu. kilkakrotnie zmienial wlascicela, az wreszcie dotarl do mnie i mojego kumpla. kupilismy bez zastanowienia bo pomimo przebiegu i dosc mocnego zaniedbania przez poprzednich wlascicieli samochodzik technicznie byl w miare sprawny a pozatym dawal niesamowita frajde z jazdy no i... jest zwyczajnie sliczny :-DD wymienilismy juz poape hamulcowa (spasowana od innego japonczyka-prawdopodobnie nissana) bo samochodzik nie mial hamlucow zbytnio. silnik chodzil dobrze i to sie nie zmienilo. autko rozpedza sie licznikowych 120 i bez problemu utrzymuje ta predkosc. niestety pochlania olbrzymie ilosci wachy (potrafi dojsc do 17l/100km), ale winny jest chyba zuzyty/rozregulowany gaznik. lakier tez niestety trzeba by poprawic a w szczegolnosci zajac sie nieudolnymi i robionymi na odpieprz sie nadkolami. jest tez troche problemow z formalnosciami bo samochod ma na silniku identyczne numery jak na budzie. pomimo pisma od diagnosty, ze jest to calkowicie poprawne i numery sa w 100% autentyczne dalej nie chca nam oddac dowodu zabranego wlasnie z powodu numerow silnika

jesli ktos ma jakis pomysl jak sie z tym uporac to bede wdzieczny za rade. jak narazie uslyszelismy tylko, ze winny calemu zamieszaniu jest diagnosta, ktrory po sprowadzeniu samochodu robil pierwszy przeglad i cos pokickal przy spisywaniu numerow. rada od urzedu? odnalesc diagnoste, ktory robil przeglad kilka lat temu i prosic go o poprawienie wpisu. niestety jak narazie wydaje sie to niemozliwe bo ponoc facet wsiakl :asmiliecry rada druga? wymienic silnik a na to niestety nie ma funduszy i wolelibysmy zostac przy orginalnym. ponoc, ze sprawe rozwiazloby tez pismo wystawione przez toyote, ze w tych modelach numery budy i silnika byly identyczne.
ogolnie masa zamieszania z powodu jednego durnego swistka.
aha, a nie orientuje sie moze kolezanka jakie sa podawane przez fabryke osiagi tego modelu? przepraszam, ale nie bardzo mowie po angielsku i sam nie moge do tego dojsc.