A kto słyszał to sam może ocenić jak sięte zakłucenia prezentują.
no nie slyszalem u Ciebie ale slyszalem u qmpla jka gral zestaw oparty na takiej 'przejsciowce' (reszta klockow czyli wzmak glosniki ok 6 tys zl) i jka podlaczyl pod to normalne tandetne radio jvc za 999 zl to mu szczeka opadla!!!)
dlatego wedlug mnie cos takiego nie nadaje sie do budowy jakiego kolwiek sensownie grjacego zestawu audio!!!
oczywiscie Janooop nie neguje twoich odczuc odsluchowych - ale proponuje pod ten zestaw podlaczyc jakies normalne radyjko i dopiero zobaczysz co to zanczy fajne brzmienie!!
tak jak napisal GAK najlepiej nowe radyjko - na fabrycznym radiu lub nawet innym ale bez RCA to nic niestety nie da sie zestawic!!:(
nawet jak bedziesz mial wzmacniacze hi-end to i tak caly zestaw bedzie gral tak jka najslabszy elemety systemu - czyli w twoim przypadku radio - skoro glosniki masz za ponad 500 zl - ale skoro masz takie glosniki to domyslam sie ze laikiem w temacie CA nie jestes!:)
tak wiec proponuje podlaczyc sobie jkaies radyjko i dopiero zobaczyc co to jest 'dzwiek'!;)
mi sie wydawalo ze moje audio gra 'niezle' - szkoda ze jka posiedialem w kilku 'naprawde' zrobionych autkach - to niestety musze wszystko wymienac!:)
peace