No to Karolina jest już po pierwszym przeglądzie. Cena za OT 15tys. to 344,95 (OT, filtr oleju,uszczelka).
Olej dostarczyłem sam, filtr kabinowy kazałem zostawić - po powrocie do domu zrobiłem ozonowanie i wsadziłem nowego filtrona (przy okazji - strzałką do góry, bo nawiew jest z dołu). Dodatkowo w cenie, wyważono koła, pogrzebano przy lusterku (tym które rozkładało się o 180 stopni), coś przy hamulcach (bo czasami piszczały).
Ponadto obfotografowano krzywą klapke od schowka na okulary i czekamy na decyzję, co można z tym zrobić.
PS - wywaliłem te ledy z 1pln i założyłem ledy philipsa. W kabinie i bagażniku natężenie światła 4000 K, na tablicy rejestracyjnej 6000 K. Wyglądą to o niebo lepiej, nic nie smuży po włączeniu (tamte ledy tak miały zanim zaczęły świecić stałym swiatłem) oraz wygaszają się (ściemniają) jak zwykłe żarówki - co mnie zaskoczyło pozytywnie, bo ledy są zero-jedynkowe (te poprzednie markowały ściemnianie i gasły momentalnie). Jakość wykonania o niebo lepsza, ale i cena wali po kieszeni. Może zbyt jasno świecą, ale idzie się przyzwyczaić.