Wiem, że licznik przekłamuje. Najważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo.
dla mnie tez na autostradzie jadę 140 i 150 to co za szybko??? chyba nie normalnie jade z ograniczeniami natomiast czasem gotuje sie kiedy ktos jedzie 60 tam gdzie może 90km/h jechałem tak kiedyś tez ALe panowie czy to jest bezpieczne??? Kiedy jadę sobie 75 a TIR mnie wyprzedza?? a ja nie raz rawie wpadłem w rów !!!!
kiedy jade i robię 600Km i 7:30 godzin to wiesz mi autostrady nie ma za duzo! tam gdzie jest to pewnie ze pojadę CHr to nie auto sportowe za dużo nie może jechać to jest silnik na ciklu Atkinsona a nie jakiś normalny 1.8 ze 152 koni tak jak kiedyś miała toyota, kiedyś chwalili sie przyspieszeniem (Toyota Avensis D-cat) teraz nie mają czym !
Nigdzie nie napisałem, że stawiam na bezpieczeństwo więc jeżdżę wolniej niż pozwalają przepisy. Uważam, że tacy kierowcy stwarzają bardzo duże niebezpieczeństwo.
Doskonale zdaję sobie sprawę jaki napęd i jak działający znajduje się w CHR. Z pełną świadomością wybrałem ten silnik i nie próbuje nikomu nic wmówić. Trzeba trochę pojeździć i zobaczyć, czy komuś pasuje, czy nie.
Chciałem podzielić się z innymi jakie realne spalania odnotowuje i w jakich warunkach. Natomiast widzę, że "szkoda sensu" (jak to mawia mój znajomy).
Proponuję założenie nowego tematu: mój rekord spalania.
Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka