Gracol tak już jest w życiu że najwięcej negatywnych opinii w danym temacie, maja Ci co tylko widzieli , gdzieś czytali czy tylko słyszeli. A już na pewno nie mieli danego produktu - w naszym przypadku auta hybrydy (CH-R).
Ja na takich forach zastosowałem się do słynnego powiedzenia które kiedyś wypowiedział Mark Twain "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu , a potem pokona doświadczeniem."
Każdy ma wolny wybór i kupuje to co mu pasuje, i na co go stać. Ja kupiłem akurat hybrydę i z każdym następnym dniem jak i przejechanym kilometrem coraz bardziej to autko mi się podoba. Jeden lubi hybrydy , drugi może lubić zupę pomidorową. To samo może powiedzieć nabywca Fiata, Skody czy każdego innego auta. I wara mi od krytykowania jego decyzji tym bardziej że nie posiadałem i nie posiadam takiego modelu od nowości. Ci co krytykują i obrażają innych za ich wybory zakupu danego auta są chyba ludżmi, albo zawistnymi , albo zakompleksionymi. A ich wylewne krytyczne teksty, w ich mniemaniu mają chyba poprawić im samopoczucie. Ot życie.