Witam posiada ktos sekwencyjne kierunki z tylu? U mnie sa ale tylko z przodu
Na polskich reklamach TV, widać C-HR'a ze spryskiwaczami przednich reflektorów, a mój ze światłami full led nie posiada, czy wasze również? Mój były Prius 1.8 ze światłami led miał spryskiwacze i słabiej oświetlał drogę niż C-HR.
Szkoda że nie da się tego ekranu między zegarami bardziej spersonalizować np. tak żeby pokazywał jednocześnie zasięg, aktualne spalanie i np navi.
Dziś przy okazji aktywacji otwierania/domykania szyb z kluczyka w Carolina Toyota Bielsko, serwisant zweryfikował i potwierdził występowanie lekkich szumów na uszczelkach przednich drzwi. Serwis posiada manuał ze schematem nowych uszczelek, czas wymiany wg instrukcji to około 50 minut.Uszczelki nowej konstrukcji do mojego C-HR'a zostały zamówione, jestem umówiony na ich wymianę ma 5 września, dam znać po wymianie z jakim efektem.Wymiana w ramach gwarancji/reklamacji.
U mnie w corolli jak włączone są światła mijania i się spojrzy na reflektory to na nich (na plastiku udającym szkło rzecz jasna) snop światła układa się w logo toyoty. Czy w CHR też tak jest ?
Taka ciekawostka na dzisiaj https://youtu.be/e0lmqXbtlqA szkoda, że nic tam nie można ustawiać.
A to forum o corolli ?
Witam Wszystkich na forum. Po zapoznaniu się z wszystkimi wadami C-HR-a i tak się zdecydowałem na zakup. Powiem szczerze, gdy dostałem autko do testów (na dobę) widziałem same zalety . Dzisiaj ODBIERAM moją C-HR-kę z salonu !!!!!