Padło mi gniazdo 12/24 w podłokietniku c-hr czy ktoś wie gdzie jest bezpiecznik od tego gniazda ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: rolka54 w 20 Maja 2018, 19:21:09Padło mi gniazdo 12/24 w podłokietniku c-hr czy ktoś wie gdzie jest bezpiecznik od tego gniazda ?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTu masz klapkę https://www.chrforums.uk/viewtopic.php?f=11&t=1579#p16790na samym dole 15A P/outlet no1
Nie powiem na 100 procent, ale tam gdzie masz dynks do otwierania maskimusisz się trochę wygiąć i zrobić "węża" tam są bezpieczniki na dekielku od wew. strony są tajemnicze oznaczeni, weż latarkę najlepiej led 50 wat i popatrz
Mam pytanie do użytkowników: czy Wasze C-HRki "widzą" znak zakaz wyprzedzania?
Cytat: Kmicic w 24 Maja 2018, 10:14:31Mam pytanie do użytkowników: czy Wasze C-HRki "widzą" znak zakaz wyprzedzania?Tak.
Cytat: Kmicic w 24 Maja 2018, 10:14:31Mam pytanie do użytkowników: czy Wasze C-HRki "widzą" znak zakaz wyprzedzania?Nie pamietam ale jak widzi tablice ze skretem na autostrade to pozniej przez pol miasta jade niby autostradaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Czy w wersji z tabletem, ale bez nawigacji można uruchomić głosowe wybieranie kontaktów w telefonie? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka