moderator utworz specjalny wątek dla płaczków i go przypnij,niech tam wylewaja zale
Właśnie się na takim wypowiedziałeś

co Ty tu robisz ?? Ja kiedy się chcę wkur... (jak to pisałeś) to idę na pocztę i zastanawiam się co za debil w 21 wieku opłaca rachunki na poczcie ?? (jestem wyrozumiały i zapychanie kolejki w wieku 55+ w celu opłaty rachunku jest jeszcze akceptowane), ale laska 35max płaci za telewizor, gość 40max płaci za prąd... - TO może wkur... ale nie "BABLET" w aucie za ponad 120 tyś !
Co Ty myślisz że ja (czy inni ludzie, forumowicze) mają czas na to żeby iść do salonu ze stoperem w ręce i powiedzieć "DZIEŃ DOBRY CZY MOGĘ SIĘ POBAWIĆ TABLETEM ?? MUSZĘ SPRAWDZIĆ JEGO PRĘDKOŚĆ"...
Więc my płaczki mamy prawo wyrzucać swoje FLUSTRACJE bo to jest typowy przykład tego gdy KSIĘGOWY TOYOTY zaczął uczestniczyć w spotkaniach nad projektem CH-R... Jesteśmy temu przeciwni !
W salonie nie mówi się o wadach... Gdybym chociaż miał możliwość przy zakupie wybrać "LEPSZE RADIO"... (jak to jest u konkurenci) to luz, wybrał bym lepsze. ALE CHWILA ?!! JA WŁAŚNIE KUPIŁEM TO NAJLEPSZE JAKIE BYŁO DOSTĘPNE... nawet nie chcę myśleć jak działają te gorsze... bez wyświetlacza...
Wiocha i tyle. Nie chodzi o wylewanie łez... z takiego rozwiązania trzeba się GŁOŚNO śmiać, tak żeby tam w Toyocie zrobiło im się wstyd.
Gdybym wiedział że te radio to taki syf, to nie dopłacał bym do lepszego... i sobie w miejsce radia wstawił coś od SONY... ale cóż...
Nie pozostaje mi nic innego jak