Autor Wątek: Co byś powiedział, że brakuje ...  (Przeczytany 20303 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mattman

• Gość
Odp: Co byś powiedział, że brakuje ...
« Odpowiedź #45 dnia: 16 Sierpnia 2018, 12:25:39 »
Hehe, święte słowa !

Offline Gracol

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #46 dnia: 17 Sierpnia 2018, 09:31:26 »
Jakby któryś z szanownych forumowiczów jednak chciałby sprzedać ten syf jaki jest CHR, to ja za 50% ceny chętnie przygarnę. Ważne, żeby była to najgorsza hybrydowa, nie wygłuszona, bez gniazda zapalniczki, nadmuchu na tył, mielonką zamiast skóry opcja.
W razie czego piszcie na PW - temat : Janusz odda auto  :good:

Ktoś tutaj chyba nie zrozumiał przekazu jaki ma nieść ten wątek.

Kupując samochód widzimy najczęściej w większości jego zalety (no bo w końcu wybraliśmy właśnie ten)... Wady też widzimy, jedne bardziej, inne mniej, a jeszcze inne w ogóle. Dopiero po jakimś czasie użytkowania  możemy wypowiedzieć się obiektywnie na temat jego wad i zalet czy jak tutaj braków.

A więc od teraz obiektywna (czy też subiektywna) ocena jakiegoś towaru za który zapłaciliśmy czy często nadal płacimy jest "Januszowaniem"?!

Bycie Januszem, to raczej nieskażone żadną wiedzą, czy refleksją przekonanie o swoich racjach i namolne próby zainteresowania tym innych i to bez znaczenia, czy taki Janusz wychwala pod niebiosa swego Cehra za 130.000 zł czy też 20-letniego passata b5 w tedeiku...

pireus

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Sierpnia 2018, 10:45:34 »
Janusz wychwala pod niebiosa swego Cehra za 130.000 zł czy też 20-letniego passata b5 w tedeiku...
Dokładnie tak jest, Janusz ma wszystko co najlepsze  na świecie, pozbawione jakichkolwiek wad.  Dzięki Januszom bylibyśmy na poziomie kamienia łupanego, na szczęście nie stanowią oni większości społeczeństwa.

Offline martinez07

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #48 dnia: 17 Sierpnia 2018, 19:57:45 »
Ok, ok - wycofuję się z tego "Janusza" - macie rację, to nie forum passata  :-)

mattman

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 18 Sierpnia 2018, 09:12:07 »
Mnie brakuje fabrycznego schowka na okulary (takiego jak ma np. Auris przy oświetleniu kabiny).
Tak wiem, że można kupić z Alie, ale jakoś nie pasuje mi likwidacja rączki nad głową kierowcy.

Offline doktor7

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #50 dnia: 21 Sierpnia 2018, 19:21:19 »
Brakuje mi android auto... (tego na pewno niema w opcji do kupienia)
Brakuje podłokietnika na tylnej kanapie z opcja dziury na narty... (tego chyba nawet nie było w opcji do kupienia)
"...Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili..."

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl