Po kilku dniach testów z mirror link na TT2 w mojej C-HR mogę powiedzieć że ogólnie jestem zadowolony z działania nawigacji. W tel. samsung galaxy s5 mam trzy nawigacje. Mapy Google , Yanosik i ostatnio przeniosłem licencje MapaMap Polska ze starego wolnego tabletu na telefon. Wszystkie trzy działają jak należy, lecz muszę przyznać że najlepiej wygląda MapaMap. Wyświetla się na całym ekranie (niczym fabryczna) , a kolory są ostre i jest ich zdecydowanie więcej niż w Yanosiku czy Mapach Google. Jedyny mankament to to, że radio z nawigacją można słuchać tylko do pierwszego komunikatu z nawigacji (póżniej aby je słuchać trzeba poklikać po ekranie TT2) - tak jest w MapaMap Polska i Mapy Google. Za to w Yanosiku nie ma tego problemu. Podczas komunikatu z nawigacji radio płynnie się ścisza i nie zostaje wyłączone - dalej działa z nawigacją.
Działa także You Tube podczas jazdy jednakże lekko przycina obraz, dżwięk jest płynny.
Podczas jazdy z nawigacją MapaMap Polska z Koszalina do Szczecina (176 km - 2godz 40 minut) telefon został rozładowany o 4% - więc chyba nie jest tak żle, chociaż lepiej by było gdyby się nie rozładowywał.