Mój post nie miał nic wspólnego z chęcią poinformowania wszystkich o zarobkach, ale słabi mnie to jak co chwilę czytam, że: ..." gdyby mi się nie podobał samochód z tego powodu to bym go sprzedał i kupił inny"... pisaliśmy o rzeczach, które kosztują sporo pieniędzy i nie uwierzę, że połowa tutaj osób stać na taką rozrzutność, a mistrzem jest Pan S, który był taki łaskawy poinformować, że trzeba było sobie kupić auto za bańkę. Czytam te posty i zastanawiam się czy jestem na forum gdzie są poważni ludzie czy raczej portalu o tematyce gier komputerowych i konsol do gier video.
Faktycznie temat jest wyczerpany i do czasu kiedy nikt nie przedstawi dowodu na to czy działa czy nie działa nie rozwiążemy tego problemu.
Nie chciałbym usłyszeć, że jednak ktoś zaliczył dzwona w zaparkowany pojazd, płot, filar itp w prędkości do 60km/h i jednak Auris się nie zatrzymała (nawet awaryjnie)
(filmiki na youtube odnośnie PCS i prędkości pojazdu 10km/h to sobie darujmy)
P.S. Ale ja Draco nie narzekam na wszystko, mam tylko kilka punktów i one mnie słabą i nie pozwalają mi twierdzić, że to auto jest tego warte ( odliczając koszt tych fatalnych elementów to tak i drugi raz bym tyle wydał)