Tak tylko wrzucę:
PCS działa wybiórczo i nie można na nim polegać. Testowaliśmy to na dużych kartonach (wielkich ponad 2 m, dzieki uprzejmości kolegi notabene poznałem go dzieki forum i Waszej nagonce na mnie

) i za każdym razem auto przywaliło. Doklejaliśmy folie również. Gdy namalowaliśmy obryz auta i dokleiliśmy czerwone odblaski w miejsce gdzie standardowo się one znajduja już była jakas reakcja, ale d...py nie urwało, przywalił.
Uważam,że działa to dziadoswo jak kinekt w xboxie lub podobnie i ma określone zaprogramowane wzorce. Jak przed Wami bedzie paskutnie brudne auto hamowało to nie liczcie na PCS, wyjedzie z boku - również, na czołówkę to samo. Dlatego jak tu ktoś opisywał, że prawie wjechał pod naczepe...jest to możliwe (żółte tablice rejestracyje lub jej brak, brak odblasków, brudne lampy) niestety to nie jest system autopilato w Tesli choć tylko 4 krotnie tańsze

No ale marketing zrobił swoje i co niektórzy twierdzą, że to jest cool.
Opisuję to tylko, że kiedyś obiecałem, że sprawdzę i jest to tylko info dla "nowych" zafascynowanych tą technologią, bo reszta profesorów wiadomo: działa i nie ma innej opcji