Autor Wątek: Ktoś posiada Aurisa HSD z "fabrycznym" alarmem Cobrai bezkluczykowym dostępem?  (Przeczytany 64074 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
U mnie też się zapala.

Offline m.i.p.s.

• Toyot Pełzający
  • **

Nie ukradli prawie nic bo się musieli zwijać ekspresowo ale zdążyli sporo poniszczyć.  Normalnie rozbierali na części w środku lasu, do rana zostałby tylko szkielet.

Masz jakiś lokalizator GPS? Bo normalnie aż trudno mi uwierzyć, że policja z własnej woli fatygowała się do środka lasu za "jakąśtam toyotą". No chyba, że jesteś posłem, ministrem, a przynajmniej radnym :)

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 2021
U mnie też się zapala.

To była jakaś opcja dodatkowa?? U mnie nic takiego się nie dzieje, a myślałem że wybrałem wszystko co się da :)

Masz jakiś lokalizator GPS? Bo normalnie aż trudno mi uwierzyć, że policja z własnej woli fatygowała się do środka lasu za "jakąśtam toyotą".

Szukali grzybów lub grzybiarek, innej opcji nie ma ...

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Szukali grzybów lub grzybiarek, innej opcji nie ma ...
O wpół do drugiej w nocy?

Offline Zbig

• Toyot Spamer
To była jakaś opcja dodatkowa?? U mnie nic takiego się nie dzieje, a myślałem że wybrałem wszystko co się da :)
Nie było.  A masz włączony przełącznik?

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
Jaki przełącznik? Od oświetlenia wnętrza jest włączony bo po otwarciu drzwi świeci.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Masz jakiś lokalizator GPS? Bo normalnie aż trudno mi uwierzyć, że policja z własnej woli fatygowała się do środka lasu za "jakąśtam toyotą". No chyba, że jesteś posłem, ministrem, a przynajmniej radnym
Nie mam lokalizatora.  Odzyskują ponad 26% zatem samych aut ukradzionych politykom by nie wystarczyło ;-).  W policyjnych statystykach "sztuka jest sztuka" więc im wszystko jedno czy to maluch czy lexus.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Jaki przełącznik? Od oświetlenia wnętrza jest włączony bo po otwarciu drzwi świeci.

No to masz kolejny temat do reklamacji.

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
A gdzie znajdę opis tej funkcji bym miał jakieś postawy do reklamacji? Bo raczej nie powiem, że innym użytkownikom na forum tak działa :)

Offline Zbig

• Toyot Spamer
A gdzie znajdę opis tej funkcji bym miał jakieś postawy do reklamacji? Bo raczej nie powiem, że innym użytkownikom na forum tak działa :)

Pełna instrukcja obsługi, rozdział 6-2. Używanie oświetlenia pomocniczego, punkt Automatyczne włączanie oświetlenia

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **

U mnie nie ma nic o "Automatyczne włączanie oświetlenia", jest tylko opis lampek.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Bo to nie jest pełna instrukcja. W pełnej rozdział 6-2 zaczyna się na stronie 372. Ściągnij sobie z internetu.

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
No i z instrukcją też mnie oszukali  :wallbash:

Pobrałem, poczytałem, sprawdziłem organoleptycznie w garażu i jednak działa, nie zwróciłem uwagi na to wcześniej, w garażu zawsze auto mam otwarte, musiałem rzadko po ciemku do zamkniętego wsiadać i nie zwróciłem uwagi. Czyli pozostaje mi kwestia alarmu, reszta wydaje się być ok.

Offline YogiBabo

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: E18_Prestige_MS
No i z instrukcją też mnie oszukali 
nie powiedzieli ci przy odbiorze, że książka to skrócona wersja, a całość jest na stronie Toyoty ?
E18_Prestige_MultidriveS

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
No i z instrukcją też mnie oszukali 
nie powiedzieli ci przy odbiorze, że książka to skrócona wersja, a całość jest na stronie Toyoty ?
Wtedy nie byłbym zaskoczony ta informacja nikt mi również nie powiedział o karcie z pin-em do alarmu która leżała w schowku i złodziej miał od razu uproszczony temat.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl