Trudno dogodzić człlowiekowi który nie wie czego chce. Ja kupując samochód wiedziałem że muszę mieć klime auto, grzanie foteli obowiązkowo i fajnie by było gdyby z tyłu szyby były przyciemnione. I taki znalazłem bo innych nie brałem pod uwagę. Trzeba się określić czego się chce i wtedy w tym szukać. Skoro w Twoim 95KM mocy Ci wystarczało to w Aurisie 1.33 również.
Masz w 100% rację

Prywatnie doradzam ludziom w wyborze sprzętu komputerowego i podobnie zareagowałbym jak Ty

Ale wiem, że kiedy ktoś sam nie wie czego chce, wtedy jestem w stanie mu coś zasugerować zaczynając od budżetu i spriorytetyzowania wymogów, bo ludzie czasami nawet nie wiedzą czego chcą, ale nie zdają sobie sprawy z tego ile te zachcianki kosztują.
Teraz znalazłem się właśnie po tej drugiej stronie i sam potrzebuję kogoś kto zna się ode mnie lepiej i mną pokieruje.
Minęły mi czasy, kiedy lubiłem szybką, prawie sportową jazdę. Teraz najchętniej bym kupił elektryczne auto, które toczyłoby się bezszelestnie, a ja mógłbym się rozkoszować jakąś extra muzą w środku przy cicho pracującej klimie, wydawałbym na eksploatację prawie zero złotych i zapomniałbym o tym że istnieją warsztaty, gdzie naprawia się samochody...
Pomarzyć nie szkodzi prawda?

Ale zejdźmy na ziemię... Ciche, niskie spalanie, nie jestem bogaty, mało awaryjne, z klimatyzacją, wygodne (gdy robię, lub muszę zrobić jednorazowo 300-400 km), dość zrywne, przyzwyczaiłem się do mojej Megi, ale gdyby dało się szybciej wystartować na światłach lub uciec, byłoby lepiej, kiedy jest to potrzebne. Poza tym chyba nic extra więcej nie potrzeba. Jeżdżę spokojnie i bezwypadkowo od baaaardzo dawna.