Ja nie ciągnąłem kabla z podsufitki bo to dla mnie było zbyt trudne. Zobaczyłem jakie kabelki idą od światła z podsufitki koło żarówki pod tym plastikiem i po lewej stronie gdy siedzisz przed kierownicą, tam gdzie masz otwieranie maski w Aurisie pociągasz mocno do siebie ten plastik w okół, odpada, odszukujesz białą kostkę z trzema czerwonymi, cienkimi kabelkami i dla pewności Ją odpinasz czy to napewno światło od podsufitki gdy jest zapalone. Wkładasz kabelki do kostki od ledów i to wszystko

Oczywiście metodą prób i błędów to robiłem i nic się nie stało. Zamontuj sobie dla własnej wygody jakiś włącznik bo przynajmniej mi jak już założyłem ledy to przedmioty lubiły wypadać w nocy i aby po omacku nie szukać włączałem sobie podświetlenie na przestrzeń podłogową ale jak uważasz bo ja wymieniałem również żarówki na podsufitce i w nocy odpadało przy tym szukanie czegokolwiek bo waliło po oczach a resztę światła zasłaniałeś głową

Paski ledowe jeśli chcesz to zrobić we własny sposób zobacz sobie z byle jakim elektrycznym sklepie czy z żarówkami by spasowała Ci barwa światła i gęstość ledów. U mnie w poprzednim przypadku wystarczyły 3 diody led. Są na taśmie i od razu z kabelkami więc nie ma problemu z montażem a kable są na tyle cienkie że w byle szparę pod plastiki wchodzą.