To ile w końcu kosztuje ten pierwszy przegląd ?? I dlaczego w Warszawie jest inna cena niż w Zabrzu etc ?? To nie Frankfurt gdzie liczą w euro... w Polsce myślałem że wszędzie będzie "TAK SAMO" - mam na myśli hybrydową wersję...
Zatrzymałeś się 30 lat temu z myśleniem?

Masło też w każdym sklepie kosztuje tyle samo?
[/quote]
hehe, 30 lat temu to ja w pieluchach chodziłem

i nie wiem czy wtedy masło wszędzie było po tyle samo... Ale dobrze wiedzieć że faktycznie pierwszy przegląd hybrydy jest w cenie OKOŁO 750 zł.
A jakie jest Wasze zdanie jeśli chodzi o kwestię wydłużenia gwarancji do 5 lat ? warto dopłacać ? Ja jestem tym klientem który ma 3 lata na zastanowienie się czy dopłaci za kolejne 2 lata... W jednym salonie powiedzieli że zdecydowanie chwyt marketingowy (a rozmawiałem nie z byle kim, bo z zastępcą kierownika). Natomiast w innym salonie (rozmowa już tylko z jednym ze sprzedawców) i wręcz namawiał mnie do wykupienia takiego ubezpieczenia (oczywiście najlepiej odrazu, bo taniej niż po 3 latach...). Niema jeszcze C-HR`ów które mają więcej niż 3 lata, ale może ktoś miał wcześniej toyotę (hybrydę) i ma takie doświadczenie - jak to jest ? Warto czy nie warto ?