No też mi nie pasuje bo mam do 2019 wszystkie pierdoły na stronie. Każdy mówi co innego. Wydaje mi się że tylko najwyższe wersje wyposażeniowe z tunerem mają te bajery. Czyli tylko Prestige
I też nie działa ? :D Tuner też masz?
Kiedyś u kogoś na zdjęciach widziałem ikonkę tam gdzie jest wybór źródła dźwięku (bt, usb, cd ,fm) DAB czyli tuner.
Chodzi mi o wersję radia bo większość forumowiczów tego nie ma i obsługi głosowej też. Więc siłą rzeczy musi to być powiązane ze sobą. A nie ma jasno opisanej instrukcji czym się różni Hi z Low albo TT2Go i TT2Go+.Za dużo niewiadomych i żadnych informacji od ludzi się nie da uzyskać.
Nie powinieneś mieć skoro nie masz. Jest to zapewne dla najwyższej wersji radia i tak było, jest i będzie. Nikt Ci nic na ładne oczy nie włączy. A tym bardziej nie wymieni radia. Bo pewnie nie masz najwyższej wersji wyposażenia z pakietem JBL? Dobrze że chociaż po podpięciu telefonu przycisk działa jak należy i do czegoś służy prócz miejsca na palec
To dziwne bo ja mam premium a nie prestige a mam też 3 lata za free i parkingi, instagrama itp. Więc jak widać nie tylko dla najwyższej. Może uroki hybrydy.