Autor Wątek: Obsługa głosowa telefonu i nawigacji oraz całego sytemu Toyota Touch 2 plus Go  (Przeczytany 35129 razy)

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
No też mi nie pasuje bo mam do 2019 wszystkie pierdoły na stronie. Każdy mówi co innego. Wydaje mi się że tylko najwyższe wersje wyposażeniowe z tunerem mają te bajery. Czyli tylko Prestige

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 2021
No też mi nie pasuje bo mam do 2019 wszystkie pierdoły na stronie. Każdy mówi co innego. Wydaje mi się że tylko najwyższe wersje wyposażeniowe z tunerem mają te bajery. Czyli tylko Prestige
Ja mam Prestige myślę, że z wszystkim co się dało wybrać, jedynie z JBL zrezygnowałem ze względu na bagażnik, mam mapę 3d i 3 letnie aktualizacje.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
a Jaka masz Wersje nawigacji Hi czy Low? Masz Toyota Touch 2 Go Plus? Czy masz wi-fi? I pytanie czy działa Ci obsługa głosowa?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
I też nie działa ? :D Tuner też masz?

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
I też nie działa ? :D Tuner też masz?

O jaki tuner Ci chodzi ???

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Kiedyś u kogoś na zdjęciach widziałem ikonkę tam gdzie jest wybór źródła dźwięku (bt, usb, cd ,fm)  DAB czyli tuner.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Kiedyś u kogoś na zdjęciach widziałem ikonkę tam gdzie jest wybór źródła dźwięku (bt, usb, cd ,fm)  DAB czyli tuner.

DAB nie odpowiada za obsługe głosową...

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Chodzi mi o wersję radia bo większość forumowiczów tego nie ma i obsługi głosowej też. Więc siłą rzeczy musi to być powiązane ze sobą. A nie ma jasno opisanej instrukcji czym się różni Hi z Low albo TT2Go i TT2Go+.

Za dużo niewiadomych i żadnych informacji od ludzi się nie da uzyskać.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Chodzi mi o wersję radia bo większość forumowiczów tego nie ma i obsługi głosowej też. Więc siłą rzeczy musi to być powiązane ze sobą. A nie ma jasno opisanej instrukcji czym się różni Hi z Low albo TT2Go i TT2Go+.

Za dużo niewiadomych i żadnych informacji od ludzi się nie da uzyskać.

jak nie od ludzi to od kogo w takim razie? Bo ja już sie gubie a chcę wyjasnic kwestie czy serwis coś ukrywa i nie chce włączyc tej funkcji która powinieniem mieć czy coś jest nie tak z wersja mojego samochodu ?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Nie powinieneś mieć skoro nie masz. Jest to zapewne dla najwyższej wersji radia i tak było, jest i będzie. Nikt Ci nic na ładne oczy nie włączy. A tym bardziej nie wymieni radia. Bo pewnie nie masz najwyższej wersji wyposażenia z pakietem JBL? Dobrze że chociaż po podpięciu telefonu przycisk działa jak należy i do czegoś służy prócz miejsca na palec
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2018, 18:15:10 wysłana przez Stivo »

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Nie powinieneś mieć skoro nie masz. Jest to zapewne dla najwyższej wersji radia i tak było, jest i będzie. Nikt Ci nic na ładne oczy nie włączy. A tym bardziej nie wymieni radia. Bo pewnie nie masz najwyższej wersji wyposażenia z pakietem JBL? Dobrze że chociaż po podpięciu telefonu przycisk działa jak należy i do czegoś służy prócz miejsca na palec

No tylko, ze dlaczego mam mape 3D i aktualizacje na 3 lata za free? Przeciez tkaie rzeczy sa w najwyżej wersji wyposażenia. Mam zatem nawigacje Low z funkcjami z tej Hi?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
To dziwne bo ja mam premium a nie prestige a mam też 3 lata za free i parkingi, instagrama itp. Więc jak widać nie tylko dla najwyższej. Może uroki hybrydy.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
To dziwne bo ja mam premium a nie prestige a mam też 3 lata za free i parkingi, instagrama itp. Więc jak widać nie tylko dla najwyższej. Może uroki hybrydy.

Jakim cudem masz intargrama jak ze strony esklepu toyoty i na mytoyota nie ma instragrama do zakupienia. Nie ściemniaj kolego i proszę i nie wypowiadaj sie juz w tym temacie bo tylko krecisz i mącisz. 

Prosze innych o odpowiedź co moge zrobic z problemm nie działającego sterowania głosowego? 

Offline Darek Toyota

• Toyot Zmotoryzowany
Wersja mapy z zakończeniem .H to PLUS, z .L zwykła.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Twitter nie Instagram, wybacz. Zaraz wrzuce linka. Z tego co pamiętam masz tylko comfort więc zapomnij o działaniu głosowym za bidna wersja wyposażenia na takie rzeczy.
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2018, 18:43:28 wysłana przez Stivo »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl