Autor Wątek: konsola środkowa - przebudowa (F)  (Przeczytany 13802 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rafi

• Gość
konsola ¶rodkowa - przebudowa (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Lipca 2005, 12:48:29 »
Pierwsze widze!!!
Ale fajnie to wyglada  :aclap

czesÂławcarinaE

• Gość
konsola środkowa - przebudowa (F)
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Lipca 2005, 13:07:47 »
fajne mnie też się podoba.......bo i radyjko i Cd tego mi u mnie brakuje ,mam niezłą powieść na kasecie i bym sobie posłuchał w czasie jazdy ,a tak ten cholerny Cd ....tylko do bum bum cyk cyk.
« Ostatnia zmiana: 07 Marca 2007, 16:14:26 wysłana przez Miche »

topol

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Lipca 2005, 13:12:15 »
Cytat: czesławcarinaE
fajne mnie też się podoba.......bo i radyjko i Cd tego mi u mnie brakuje ,mam niezłą powieść na kasecie i bym sobie posłuchał w czasie jazdy ,a tak ten cholerny Cd ....tylko do bum bum cyk cyk. :lol:

To z autka do kupienia, Carina GTI, w niemczech, 4200 euro czy cos koło tego....
« Ostatnia zmiana: 07 Marca 2007, 16:14:56 wysłana przez Miche »

KALMAREK

• Gość
konsola ‚Âśrodkowa - przebudowa (F)
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Lipca 2005, 22:17:25 »
Witam po urlopie...
Patrzę na te zdjecie i właśnie podobnie wygląda to w moim samochodzie...
Jest tylko mała rożnica...w moim odwrotnie umieszczone są 3 przelączniki i zegar czasowy, tzn zegar jest po lewej stronie a 3 przelączniki (do awaryjnych,ogrzewania szyby i p/mgielne tył) po prawej. Poza tym tu pod changerem jest radio + płyty cd a u mnie  jest radio+odtwarzacz na kasetę miekko wchodzą (wiadomo o co chodzi). Gorna cześć tego zestawu ze zdjecia (changer) wygląda jakby miała miejsce do wkładania kasety ale tak w rzeczywistości nie jest...są to dwa jakby okienka z ktorego jedno jest wyświetlaczem ( u mnie prawe) a drugie to takie sobie cos z napisami co na tym zdjeciu wygląda jak otwor na kasety ale tak nie jest...Ten cały changer to nic innego jak sterownik do zmieniarki (jak mniemam) lecz niestety tej już nie było jak samochod kupiłem...
Z CARINOWYM POZDROWIENIEM- KALMAREK
« Ostatnia zmiana: 07 Marca 2007, 16:17:19 wysłana przez Miche »

topol

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Lipca 2005, 08:28:15 »
To konsolę masz z angielskiej wersji IMHO...

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 07 Marca 2007, 16:17:53 wysłana przez Miche »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl