witam na poczatek:) bo jestem nowy na forum

jak i jestem nowym posiadaczem yarisa:)
ale za to szczesliwym...
no a ze jest to 1.3 i calkiem niezle chodzi... to musi tez ladnie wygladac, dlatego tez przyciemnilem szybki...
moja rada jest taka... jak ktos ma pieniazki to oczywiscie piecowe albo folia w firmach polecam, jednak jesli ktos nie ma albo kaski albo woli wydac na cos ciekawszego to najlprosciej kupic w kazdym sklepie folie za 20 zl ... lub allegro(masa kolorow)...
i zalozyc ja samemu... ja zakladalem juz w 3 autach i nei jest to takie trudne... boczne szybki nawet nei trzeba wyciagac bo w wersji 3d okna z tylu maja czarny pasek na ktorym mozna okroic folie... troche problemu moze byc z tylna szybka bo jest zaokraglona...ale wtedy trzeba robic to z 2 kawalkow i tez ladnie wychodzi... praktycznie bez rozroznienia jak firmowo ... moge przeslac foty jak potrzeba...

nawet jesli na pierwszej rolce ktos bedzie sie uczyl i ja zepsuje to zawsze lepiej wydac 40 niz 700:P
jesli chodzi o prawo to sam nei wiem ale zawsze wydawalo mi sie ze tylne szyby wszystkie mozna zaciemnic ... ale ostatnio slyszalem ze przepisy sie zmienily... w kazdym razie i tak tak na prawde wszystko zalezy od policjanta...