ogarniał ktoś tylne światła stop aby zapalały się też paski ledowe?Tu jest przejściówka plug and play
Cytuj (zaznaczone)ogarniał ktoś tylne światła stop aby zapalały się też paski ledowe?Tu jest przejściówka plug and play Mam to zainstalowane, działa tylko z wersją benzynową (nie działa z hybrydą), podłączenie po lewej stronie bagażnika metoda plug&play, zero problemów nie wywala błędów wszystko ok.
Dzięki Grubar za kompleksowe podejście To wygląda nieźle. Jakieś 5cm zysku w stosunku do Verso, choć na całej długość oczywiście w plecy.Ciekaw jestem czy jest możliwe przypadkowe uruchomienie otwarcia klapy przy przeciskaniu się pomiędzy samochodem a bramą garażową.
Czemu nie działa z hybrydą?
Cytuj (zaznaczone)Czemu nie działa z hybrydą? Z tego co wyczytałem z aukcji na Aliexpress to wersja do hybryd jest inna - składa się z większej ilości podłączanych kabli w wersji dla tylko benzyny jest to ten właśnie jeden kabel.
Mam to zainstalowane, działa tylko z wersją benzynową (nie działa z hybrydą), podłączenie po lewej stronie bagażnika metoda plug&play, zero problemów nie wywala błędów wszystko ok.