Na logikę powinien pamiętać. Ale też nie zaszkodzi zresetowac zwlaszcza jak dopompowałeś uzywajac dobrego manometru do pomiaru ciśnienia i masz pewność że cisnienie jest takie jakie ma być.
BTW. Wczoraj wieczorem temperatura spadła do ok 4 stopni. Wjeżdżałem do garażu i widze że swieci sie kontrolka od ciśnienia opon. Podpiąłem pompkę z zestawu naprawczego i było na wszystkich kolach 1.7-1.8 bara. Fakt ze od wiosny nie kontrolowałem cisnienia

ale i tak bylem zaskoczony.
Coż chyba jednak zastanowię se nad tym chińskim modułem żeby miec to wyświetlane na desce... Jak w tucsonie było.
BTW2. Włożyłem wczoraj moduł OBD2 zainstalowałem TireAssistant i ..... doopa. Apka łączy się z modułem ale ciśnienia zero i numerów czujników brak. To trzeba się przejechać żeby apka cos pokazała? Ale chyba nie, bo po dopompowaniu kół kontrolka zgasła czyli czujniki reagują od razu. Może moduł zły? To jakis ELM.. czy cuś. Parę lat temu kupiony, w tucsonie działał. HybridAssistant w ogóle z nim nie chce gadać. Jakich modułów OBD używacie do tych apek?