0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: WujTom w 30 Października 2023, 23:01:26Dziękuję za odpowiedź.Ale jako totalny świeżak dopytam.Co to jest "MM21 Smart Connect PLUS" i jeżeli nie mam to czy to można dokupić jeżeli tak to za ile?MM21... to rodzaj stacji multimedialnej montowanych w niektórych modelach aut.
Dziękuję za odpowiedź.Ale jako totalny świeżak dopytam.Co to jest "MM21 Smart Connect PLUS" i jeżeli nie mam to czy to można dokupić jeżeli tak to za ile?
Witamy na forumCytat: WujTom w 30 Października 2023, 22:30:44by wyświetlało się ograniczenie prędkości jak w katalogach reklamTYLKO gdy masz wesje MM21 Smart Connect PLUS. Wtedy odchaczasz ptaszka w menu "OGRANICZENIA Prędkości" I voila! Ale zapewne nie masz (T2) http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55391.msg796677#msg796677
by wyświetlało się ograniczenie prędkości jak w katalogach reklam
Ja mam taką tackę. Mieści się 2x więcej szpargalow niż na fabrycznej Mnie pasuje.Tylko materiał cienki latwo pęka tam gdzie jest wycięcie na gniazdo zapalniczki.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Ta moja półka też jest sztywna i dobrze dopasowana jedyny feler to cienki materiał w miejscu gdzie jest otwór na gniazdo. U mnie w tym miejscu plastik pękł przy wyjmowaniu i wkladaniu prawie na samym początku. W niczym to nie przeszkadza ale świadomość że to chińska lipa trochę uwiera.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Cytat: Colin w 30 Października 2023, 22:50:29Witamy na forumCytat: WujTom w 30 Października 2023, 22:30:44by wyświetlało się ograniczenie prędkości jak w katalogach reklamTYLKO gdy masz wesje MM21 Smart Connect PLUS. Wtedy odchaczasz ptaszka w menu "OGRANICZENIA Prędkości" I voila! Ale zapewne nie masz (T2) http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55391.msg796677#msg796677Z tego wynika ze Rav4 ma wersje bez plusa. Bo nie mam przeglądarki i nie mam tych opcji.
Mi się nie przestawił, ale z tego co patrzyłem to miałem tam wybrany czas letni po prostu w danej strefie
Cytat: kenny w 01 Listopada 2023, 06:15:38Mi się nie przestawił, ale z tego co patrzyłem to miałem tam wybrany czas letni po prostu w danej strefie Szkopuł w tym, że to ustawienie (włączenie/wyłączenie) czasu letniego trzeba właśnie robić ręcznie:)