Memory, dzięki za wskazówki. Może to zabrzmieć jako napalenie się lecz... Co do licznika obcykalem temat... Wystarczy ponoć przekręcić licznik na 301 tys... Z resztą aktualnie ma 207, więc zanim dobije do magicznej liczby minie ok. 7-8 lat, w tym czasie może wiele się zdarzyć, kataklizm, armagedon, totalna zagłada, mogę dzisiaj po obiedzie u teściowej nie dojechać do domu( to nie wina obiadu tylko obecnego auta akurat). Mogę też wygrać w totka, Bitcoin może osiągnąć rekordy co pozwoli mi kupić nowiutkiego Priusa... Tym bardziej że auto zostało wstępnie sprawdzone (sprowadzany z Niemiec ze stłuczki gdzie koszt oszacowano na 1500-3000 euro więc nie ma tragedii a naprawiony zderzak przód, reflektory oraz zderzak tył), co do wyglądu dla mnie to są kosmetyczne zmiany z resztą ja siedzę w środku;) a jeśli chodzi o to czy prius mi się podoba, to tak, jego inny wygląda mi się podoba:)... Mam nadzieję że jutro się pochwalę zakupem, bo obecny francuz już mnie dobija swoimi fochami elektrycznymi, zwłaszcza gdy puszcza dymek z modułu komfortu