Dlaczego takie sobie? W Priusie prawie 9kWh można naładować za niecałe 2,5PLN i zrobić na tym 40km. Czyli przejechanie 100km za niecałe 6PLN? Niech będzie nawet 10PLN/100km w zimie.
To tak sobie? Oczywiście cena tego cuda jest
zima jeśli masz hybrydę powinieneś wiedzieć ze prawie sie nie wyłącza hybryda w ZIMIE zima w PL jest zimna wiec przy -15 gwarantuje ze nawet po 45 minutach samochód sie nie wyłączy czy miasto czy to trasa!!! Kaloryfer robi swoje .
ja sie zgadzam z tobą było by super gdyby bateria lubiła i ciepło i zimno tutaj to bateria lubi klimat koło 20 aby był zawsze ! za ciepło nie dobrze za zimno tez nie dobrze ..nie mniej Prius Plug in jest zaromb samochód + pan na dachu fotowoltaiczny ( +5km w słoneczne dni).
co do ceny jest jaka jest normalna dla takich samochodów nie ma takich inny producent co więcej niestety nie pojedziemy jeszcze MIRAI bo nie ma stacji benzynowych wodorem wiec Prius Plug in jest super niestety jak widzę ile ich jeździ w dużym mieście w porównaniu z Teslami to ręce opadają..
jak dla mnie Tesle bym za darmo nie wział na wakacie nie pojadę do rodziny nie pojadę do znajomych nie pojadę po mieście sie pokazać takim?
rodzina 610km wakacie 2000KM rodzina 310km nie mam czasu aby czekać kiedy takie coś się naładuje.