No i moi drodzy mam moją nowiutką wspaniałą Corollkę. Odebrałem ją z salonu 18 sierpnia i przyznam, że dopiero teraz jako tako doszedłem do siebie po wrażeniu jakie na mnie wywarł ten samochód i generalnie cała oprawa związana z odbiorem auta. Nie wiem jak u innych dealerów, ale tam gdzie ja odbierałem odbywa sięto z wielką pompą (a może to standard, a ja jako użytkownik do tej pory fiatów nie byłem przyzwyczajony do takiego traktowania klienta?). Było auto w salonie, przykryte piękną narzutą, był szampan, zdjęcia pamiątkowe, gratulacje od właściciela salonu. Wrażenie potężne. A i sama Corollka spisuje siębardzo dobrze. Przy okazji podzielenia sięz Wami radością z jej posiadania mam pytanie: czy do odtwarzacza CD (firmowego, wbudowanego) można włożyć płytęz plikami mp3? Czy te odtwarzacze potrafią odtwarzać pliki mp3? Pytam, bo swego czasu włożyłem płytkęCD z plikami mp3 do mojej nie najnowszej wieży i o mało sprzetu nie rozerwało przy próbie odczytu. Czy macie jakąś wiedzęna ten temat?