Jestem nowy w Toyotach, chce Wam trochę subiektywne ocenić moje odczucia związane z Camry. Przejechałem Camry już ponad 2 000 km i ma wady. Fakt system nie rozpoznaje znaku terenu zabudowanego, klima mogłaby działać lepiej, plastiki mnie walą więc nie sprawdzałem ich miękkości, zestaw multimedialny i nawigacja pewnie mogłyby być lepsze , system naprowadzania na pas ruchu nie jest idealny. ALE tym samochodem się jeździ, reaguje super na gaz, normalnie muskasz pedał gazu i masz nagle 20 km więcej na liczniku, na niskich prędkościach to chodzi jak benzyna turbo, na wysokich jak disel. Jest cichy, nie wierzcie w bajki o skrzyni e-cvt że głośna, po prostu jak wciśniesz mocno gaz to słychać dźwięk jak na niskim przełożeniu przy większej niż standardowej skrzyni biegu. Spalanie bajka, w mieście między 5 a 6, w trasie przy prędkości 120 takie samo i co 10 km o 1 litr większe (testowane do 140 - 7,6) - nie wierzcie w bajki o spalaniu w trasie 10 litrów, to nie ta generacja napędu hybrydowego. Bardzo przyjemnie się prowadzi. Widziałem narzekania na podparcie nóg w fotelu, mam 182 cm nie widziałem różnicy od poprzedniej Insignii (za to podparcie lędźwiowe jak w każdej Toyocie słabe). Samochód super na trasę. Automatyczny tempomat bajka, działa i przy dużych prędkościach i toczeniu się na bramkach, czy w korkach. Polecam dla każdego kto lubi dynamicznie ruszyć pod świateł, nie rozpędza się powyżej 180 i ceni niskie spalanie i komfort braku wizyt w warsztacie (hybryda + Toyota)

Dla mnie super jak na razie, w porównaniu do poprzedniego traktora