natomiast o Camry nie mają na chwilę obecną żadnego potwierdzenia.
upgrade bedzie jak potwierdzi to producent
Mam pytanie do posiadaczy pięknej nowej Camry czy istnieje możliwość założenia bagażnika dachowego dz y nie ma ona homologacji na bagażnika bo nic nie jest na ten temat wspomniane. Dzięki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz z ostatniego tygodnia od TMP: upgrade bedzie jak potwierdzi to producent... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziękuje Kolego za obszerna recenzje, opartą na własnych doświadczeniach. Ja na swoją Camry dopiero czekam. Zamówiłem (trochę w emocjach) wersje Executive, a teraz na chłodno analizując myśle, że Comfort (bez pakietu) zupełnie by mi wystarczył. W tym aucie najważniejszy jest silnik!Cała reszta to miłe dodatki. Serdecznie pozdrawiam.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Część, jestem zainteresowany kupnem nowej Camry, nawet miałem ja na dwa dni do jazdy. Mam 3 spostrzeżenia ujemne,Brak Apple i Android, brak składanych lusterek po zamknięciu i nie wiem czy siedzisko kierowcy nie jest zbyt krótkie. I to jest tylko tyle, a generalnie auto jest po prostu rewelacyjnie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Marboss z całym szacunkiem miałem najbogatszą wersję z VIP i nie widziałem opcji autoamttcznego składania lusterek po zamknięciu auta owszem jest przyciskiem składanie. Co do wentylacji i domykania szyb po zamknięciu pierwszy raz słyszę.Czy na pewno mówimy o tym samym aucie?Aż nie chce mi się wierzyć.PozdrawiamWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka