Już dawno Wam pisałem, że chodzi o kasę. Korzystanie z aplikacji wymaga opłaty...
TME i TMP szkoda wydać parę groszy... i wciska jakieś kity o bezpieczeństwie. Dla mnie większym niebezpieczeństwem jest ich nawigacja, która nie ogarnia rzeczywistości...
Szkoda bo może się okazać, że kolejnej odsłony Camry w Europie nie będzie... z powodu niskiej sprzedaży...
Od kilkunastu lat śledzę losy Toyoty w Europie i ich decyzje odnośnie działań w Europie to totalna poraźka... Powoli wycofują się najlepszych modeli w zamian za to oferując np. Yarisa TS w limitowanej liczbie sztuk i w odstraszającej cenie...
Sprzedali wszystko w przedsprzedaży ale czy ktoś z Was widział to auto... Ja u jednego dilera w Krakowie... stoi i się kurzy...
Ciekawe czy te parę sztuk zwróciło im koszty poniesione na projekt no i tą homologację

Ale za to nie mamy już Dyny, nie mamy Hiace, nie mamy Celiki..., nawet Corolli 4x4 już nie ma :(
Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie szukać prywatnego importu z USA, albo bliżej z Rosji, bo tam mają lepszą ofertę...