Autor Wątek: AURIS 2017 UPGRADE  (Przeczytany 10928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciej Loret

• Toyot Chodzacy
    • Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret Przyłęki k/Bydgoszczy
Odp: AURIS 2017 UPGRADE
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Sierpnia 2018, 09:27:29 »
W tamtym roku podczas wakacyjnego wyjazdu u mnie niemal nonstop była muzyka z pendriva - bez żadnych problemów...

A podłączałeś tego pendriva potem pod komputer i działał normalnie?

Nie podłączałem.... Ale właśnie wróciłem z wakacji i mnie to dopadlo w drodze powrotnej. W trakcji sluchania muzyki z pendriva (wiele godzin nonstop, gdyż UKF praktycznie nie działa u mnie poza wiekszymi miastami), pojawia się komunikat "Dźwięk wyłączony" i jest brak dzwieku. Pozostałe źródła działają a po zmianie zrodla z powrotem na USB znow mozna odtwarzać cos z pendriv'a ale niezbyt długo...
Corolla CVT 2016
Yaris HSD 2016

Offline Jasio

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Sierpnia 2018, 10:05:17 »
Maciej, podłącz go do komputera i zobacz czy działa - w sensie czy możesz z niego cokolwiek usunąć.

Offline Maciej Loret

• Toyot Chodzacy
    • Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret Przyłęki k/Bydgoszczy
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Sierpnia 2018, 08:53:32 »
Maciej, podłącz go do komputera i zobacz czy działa - w sensie czy możesz z niego cokolwiek usunąć.

Podłączyłem i  widać strukturę katalogów i plików - wszystko można odtwarzać, usunąć i dograć również i wciąż działa.
Niestety w aucie działają losowo - raz nie widzi pendrive'a (SanDisk Ultra 16GB), raz widzi...
Spróbuję go sformatować i jeszcze raz nagrać...

EDIT:
Po sformatowaniu i przegraniu tej samej struktury folderów i plików: w komputerze bez zmian - wszystko działa, w aucie na razie również. Zastanawia mnie tylko czy po włożeniu pendrive'a w aucie powinno się na niego od razu przełączyć czy trzeba źródło USB wybrać ręcznie?
Najdziwniejsze jest to, że zaczął odtwarzać ten sam plik w tym samym miejscu, w którym odtwarzał przed wyjęciem pendrive'a...
« Ostatnia zmiana: 07 Sierpnia 2018, 09:49:16 wysłana przez Maciej Loret »
Corolla CVT 2016
Yaris HSD 2016

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Sierpnia 2018, 22:26:32 »
Z doświadczenia wiem że problemem lubi być format wolium bądź polskie znaki.

Offline laki

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Czerwca 2019, 14:05:50 »
Wieści z forum o RAV4:
Znajomy jest sprzedawca Toyoty w Irlandii. Upgrade softwarowy maja dostać wszystkie auta w czwartym kwartale 2019 roku, które maja na pokładzie Toyota Touch and Go 2. Zobaczymy jak rozwiążą ten problem u nas bo zapewne carplay będzie aktualizowany na samym module nawigacji a nie na radiu... pozostaje czekać dalej.

Offline laki

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 02 Lipca 2019, 19:43:56 »
To zrozumiałe, kto dopłaci do Toyota Touch and Go 2 jak sobie połączy radio z telefonem i nawigację będzie miał za darmo.
« Ostatnia zmiana: 02 Lipca 2019, 19:46:10 wysłana przez laki »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl