Jeśli mozna to i ja wrzucękamyczek do ogródka pt" tuning 3sfe "; wszyscy rozsądni pisza że konstrukcja głowicy jest taka, że niewiele sięda z niej wyciągnąć, kiedys stawałem przed dylematami wierzyć niewierzyć, spróbowałem, Gt głowicy mi odradzono, rozmawiałem z facetem który robił wyniki z testów wyszły mało zadawalające w zasadzie w polu tolerancji pomiaru, zdecydowąłem sięna ostrzejsze wałkii, po tej modyfikacji uzyskałem 10 KM mniej, tuner zaczął to "stroić" niby jakieś kąty ustawiał, po tym całem zabiegu, doszedł do mocy nominalnej z tym ze wypadała ona 500 RPM dalej niż na serii, reszta przebiegu dalej grubo poniżej serii, na dodatek silnik nieprzyjemnie pracował....oddałem wałki założyłem seryjne, prawda jest taka ze mój silnik już nie pracuje tak jak przed modyfikacją, a przy okzji jestem o blisko 1500 pln mniej bogaty, w czasoie tych całych zabiegów obczytałem wszystko co siędało w Polsce w Angli Ausrtali Stanach, wszyscy zdecydowanie mówili NIE dla modysfikacji 3sfe .....tak więc nie polecam.... i oraganicznie mam złe doświadczenia...pozdrawiam