Ja też (w sumie już jakiś czas temu) jestem po pierwszym przeglądzie

I jeśli chodzi o zakres to:
Wymiana oleju, filtra oleju, uszczelki pod korek, sprawdzenie auta, sprawdzenie akumulatora trakcyjnego. CENA: 700zł -200zł za punkty, zapłaciłem 500zł (Kraków)
Co ciekawe, trochę mnie to "poirytowało", Pan wymieniając zakres czynności jakie zrobili wymienił: Sprawdzenie dywaników, sprawdzenie piór wycieraczek.. - ha ha ha.... chyba sam wiem kiedy wycieraczki nie pracują tak jak powinny ? i chyba jestem w stanie zauważyć dziurę w dywaniku ? (ciekawe ile liczą za takie sprawdzenie

). Sprawdzili też grubość tarcz i klocków (to akurat dobrze wiedzieć) moje zużycie to 1mm z 10mm, wymiana gdy mniej niż 2mm, więc klocki powinny mi wystarczyć na 8 x 15000 km = 120tyś km

grubości tarcz nie pamiętam... chyba mniej niż 1mm...
Z ciekawostek dodam że przy okazji pierwszego przeglądu zgłosiłem kilka "awarii", było ich tak dużo, że salon poprosił mnie o pozostawienie auta w celu sprawdzenia, w zamian dostałem RAV4 4x4 Hybryda 190KM

wersja prestige

- istny czołg w pozytywnym słowa znaczeniu... Spalanie ? 5,2 (średnie z przejechanych około 200km) - wynik uważam za bardzo dobry tym bardziej że auta używałem nie stosując eco-driving`u. Auto super, ale dla mnie za wielkie... pamiętam moje pierwsze auto (fiat 126p) spalało 6,5 litra :D
Z usterek rozwiązano problem na kilka, do kilku nie doszli (już ja sam doszedłem... i sam je zlikwidowałem). Ma dzień dzisiejszy auto nie ma już tych usterek które zgłaszałem

Jestem bardzo zadowolony z obsługi

oby tak dalej...