Zbig -
Wątek "Przyspieszenie w hybrydzie" został rozpoczęty z powodu wątpliwości jak to jest z przyśpieszeniem i jazdą hybrydą. Wypowiedzi kolegów mówiły o różnych aspektach i wydarzeniach w tym bolidzie jakie mają wpływ na osiągane parametry podczas jazdy - przynajmniej ja tak to odebrałem. Dlatego pozwoliłem sobie zamieścić wzmiankę o aplikacji , która te wszystkie parametry pokazuje w przystępnej formie. I teraz odpowiadam (chronologicznie) na Twoje pytania (pomijam celowo Twoje komentarze):
Pytanie czy to jest bezpieczne?
TAK uważam, że jest bezpieczne.
Masz wrażenie, czyli nie korzystałeś, może warto spróbować - Twoja decyzja. Ja mieszkam w Szczecinie i stwierdzam, że apka nauczyła mnie zupełnie innego stylu jazdy, z którego jestem zadowolony.
A są darmowe jazdy próbne? Widzisz, mnie taki tani marketing nie bierze. Za każdym razem słyszę o zupełnej inności ale dziwnym trafem nikt nie potrafi jej opisać. Trochę to dziwne, nie sądzisz?
Apka jest darmowa, interfejs możesz pożyczyć od życzliwych ludzi i masz darmowe jazdy próbne.
Nie prowadzę żadnych działań marketingowych (na pewno wiesz jaka jest definicja słowa marketing?).
Nie wiem co dokładnie słyszałeś, opisz, a ja postaram się opisać "inność" jeżeli taka zaistnieje.
Nie, nie jest to dziwne. Jeżeli padają tylko ogólniki to ciężko jest wykazać różnicę.
Ja odniosłem się do własnego stylu jazdy (stwierdzam, że apka nauczyła mnie zupełnie innego stylu jazdy, z którego jestem zadowolony) nie Twojego i nie innych klubowiczów.
Jeżeli jakieś Twoje merytoryczne pytanie (nie Twoje stwierdzenia) pominąłem proszę powtórz, odpowiem.