samochód zarejestrowany 2 lutego, odebrany 6 lutego.
Nawet nie myślałem o gumowych dywanikach, jak dla mnie - mimo, że może są praktyczne - psują zdecydowanie elegancję wnętrza. Uwielbiam uczucie, jak siadam na fotelu a pod nogami czuję miękki dywanik

. Dobre, materiałowe dywaniki czyści się bezproblemowo.
Zamawiałeś samochód na zimówkach czy dokupowałeś na własny koszt ? A może dali za darmo ?
Ja jeżdżę na tych DUNLOPach, handlowiec mówił, że to opony wielosezonowe, mój znajomy mechanik/wulkanizator wyraził wątpliwość. Nigdzie nie mogę znaleźć opisu tych opon (Dunlop Grandtrek PT30). Jak spadnie śnieg mam jeszcze starą Corollę na zimówkach

Co do Miracast: mogę zrobić zdjęcie, ale - jak zdążyłem wczoraj przećwiczyć 5 minut - to tylko "lustro w jedną stronę" , czyli na ekranie Toyoty widzisz dokładnie to co na telefonie, bez możliwości sterowania (wszystko robisz na telefonie). Nie ma komunikacji w drugą stronę. Muszę znaleźć trochę więcej czasu na zabawę tym i Mirrorlinkiem (a z tym na razie b. krucho).
Ja też z premedytacją nie zamawiałem nawigacji, zraziłem się już dwukrotnie do tzw. systemów dedykowanych, bo po pewnym czasie po prostu umierają. Czekam również na Android auto albo Apple Carplay.
Do Twojego mankamentu dodam drugi : brak dojazdówki. Znajomy mechanik/wulkanizator (ten sam

) powiedział, że po wypełnieniu opony pianką, b. wielu wulkanizatorów nie podejmuje się czyszczenia tego guana, poza tym są problemy z klejeniem łat. Ja właśnie wczoraj kupiłem dojazdówkę.
Z tym wiąże się odpowiedź na Twoje ostatnie pytanie : oprócz sprężarki i butli z szuwaksem mam tylko JEDNĄ śrubę z oczkiem do holowania i oczywiście lata luzem. Nie wiem po co dali Ci drugą śrubę (kiedy można użyć dwie ?) i klucz (zestaw naprawczy ma tę zaletę, że nie musisz ściągać koła).