Jeżdżę sobie najnowszą ravką od kilku dni, pierwszy w Polsce zarejestrowany i jeżdżący po drogach, jak mnie zapewnił dealer, egzemplarz.
Jaki model,kolor,może jakieś fotki wstawisz??
Pozdrawia oczekujący (do czerwca niestety)
Witam ponownie. Zdjęć nie załączę, bo autko jest bardzo, bardzo brudne, aż mi wstyd (praca). Rozpocząłem eksploatację drugiego baku. Pierwszy ze średnią spalania 5,6l, z bardzo poprawną (wg znaków) prędkością (jazda ECO, 75% z 700km, które przejechałem do tankowania, to teren zabudowany). Nie chcę silnika zbyt gonić, co by docierał się spokojnie (nie wrzeszcie, wiem, że nie trzeba docierać, ale ja to robię).
Na drugim baku mam ok. 100 km i średnia (z takimi samymi parametrami jazdy) wynosi 5,0l (uwaga: autko zaczynam powoli gonić).
Głupkowaty mirrorlink, o dziwo, po wielu próbach, zaskoczył mi na S9+, ale UWAGA: na własnym firmowym kabelku od telefonu. Może to bez znaczenia, ale przesłanka jakaś jest (te przeploty i in. badziewia). A po co mi mirrorlink jak mam nawigację oryginalną z Toyoty? Grafika w Toyocie mi nie odpowiada (rzecz gustu, dla mnie jest tragiczna). Teraz kolejny krok, odpalić Sygica na mirrorlinku. Chyba będę musiał dopłacić do takiej wersji tej nawigacji.
Pozdrawiam wszystkich.